Customs
Storage
Riping
Packing

KEEP IT FRESH, 
CLEAN AND SIMPLE!

Wij ontzorgen u graag in de export of import van exoten en druiven naar food service en retail. U kunt zich focussen op het product en de verkoop en wij richten ons op de douane afwikkeling, opslag, rijpen en verpakken. Dat is waar wij goed in zijn en waar wij ons al jarenlang mee bezighouden.

ZOETE AARDAPPELS

Met onze moderne machines, uitgebreide klimaat faciliteiten en ervaren team, zorgen we voor de zoete aardappel in beste staat.

Opslag nodig voor zoete aardappels?

op home zoete aardappel

AVOCADO

Kwaliteit behouden van uw avocado’s? Onze specialisten gaan voor u aan de slag om de avocado te rijpen, op de juiste wijze te verpakken of op te slaan. Aan de hand van een gloednieuw klimaatbeheersing systeem, staat versheid en kwaliteit voorop!

Interesse in ready to eat?

ophomeenstoragedeavocado

DRUIVEN

Wij zorgen ervoor dat de consument kan genieten van verse druiven. Vlotte douane afwikkelingen, scherpe kwaliteitscontroles, juiste verpakking en goede opslagcondities zorgen voor het beste resultaat.

De juiste verpakking voor uw druif?

homedruiven

MANGO’S

Uw mango’s verdienen de beste behandeling om volledig tot hun recht te komen. Hoe? Door de juiste opslag, rijpingsprocedure, kwaliteitscontrole en verpakkingsmogelijkheden. Zo blijft de mango fresh4U.

Ontzorgen met douane afwikkeling?

op homeenstoragede mango